IT LADIES

Heymily Carmona
Heymily CarmonaIT LADY
Buenos dias amantes de la moda,

Met mijn Colombiaanse roots breng ik graag diversiteit binnen Global Fashion. Ons verhaal gaat al even terug, met veel enthousiasme en passie heb ik hen zien groeien. Ik heb de kans gekregen om hier in mee te gaan. Zoals je kunt zien, kan ik mijzelf It lady noemen. Als 23-jarige model van 1m54 toon ik nogmaals aan dat binnen Global Fashion elke vrouw welkom is. Hiernaast volg ik de opleiding toegepaste jeugdcriminologie en laat ik mijn creatief brein zijn eigen gang gaan.

xoxo Heymily

IT GIRLS 2020

Janne Croenen
Janne CroenenIT GIRL 2020
Hi lieve lezers,

Ik ben Janne Croenen, 23 jaar en afkomstig uit Boom. Ik ben net afgestudeerd als marketeer aan AP hogeschool te Antwerpen.
Mijn passie ligt in de beauty en mode-sector, daarom vind ik het enorm fijn om voor de camera te mogen staan of catwalks te lopen.
Ik kijk er naar uit om een leuk jaar te beleven als IT-girl voor Global Fashion.

Yentl De Clerck
Yentl De ClerckIT GIRL 2020
Hallo allemaal, ik ben Yentl en ben een van de trotse iT girls 2020 voor Global Fashion. ☺️
Ik ben een meisje van 16 jaar en woon in De Klinge. Dat is in hetzelfde dorpje als de winkel, daar kunnen jullie mij dan ook vaak treffen in de vakanties en weekenden. Het gaat een druk, maar super leuk jaar worden! Ik zit namelijk in mijn laatste jaar middelbaar in de richting gezondheids- en welzijnswetenschappen. Ik kijk er enorm naar uit om zeker een jaar model te zijn voor de winkel. Ik ga mij er helemaal voor smijten! Daarbuiten ben ik veel met paarden, mode en make-up bezig.
Kusjes Yentl
Imani François
Imani FrançoisIT GIRL 2020
Hey allemaal, ik ben Imani en ik ben IT girl 2020. Ik ben 19 jaar en afkomstig uit Heusden-Zolder. Ik volg kleuteronderwijs aan de hoge school PXL te Hasselt.?
De meeste kennen mij als een sportief iemand. Zo dans ik al 17 jaar en geef ik hier ook al 5 jaar les in.??
Maar dat is niet het enige waar ik mij mee bezig hou. Zelf hou ik enorm veel van mode en make up. Ik kijk er enorm hard naar uit om dit jaar model te zijn voor Global Fashion.?

ONZE MODELLEN

Kiara Nachtegael
Kiara Nachtegaelmodel
Nora Ventriglia
Nora Ventrigliamodel
Laura Raeymaekers
Laura Raeymaekersmodel
Schauni Rijnders
Schauni Rijndersmodel
Jasmin mahmood
Jasmin mahmoodmodel
Miranda de Meulenaer
Miranda de Meulenaermodel

IT GIRLS 2019

Dorien De Coessemaecker
Dorien De CoessemaeckerIT GIRL 2019
Olivia Talaronek
Olivia TalaronekIT GIRL 2019
Shani De Peuter
Shani De PeuterIT GIRL 2019
Birgit Salden
Birgit SaldenIT GIRL 2019