De ochtende zijn al aan de frisse kant. De zomerjassen zijn al vervangen door een iets dikker jassen. Maar treur maar niet. De Herfst kan best gezellig zijn. Herfst doet me denken aan een warme chocomelk bij de open haard. Leuke Accessiores, warme jassen, leuke warme truien,…enz. We hebben enkel herfst vragen gevraagd aan IT-Girl Dorien.

Nazomeren: Ik heb een super leuke vakantie gehad. Ik ben leerkracht lager onderwijs dus ik heb 2 maanden kunnen doen wat ik graag doe . Door mijn deelname aan Miss Fashion zag ik heel Vlaanderen. We hadden wekellijks activiteiten.  Daarnaast had ik ook heel wat quality time met Dennis, mijn vriend, De hoogtepunten waren een reis naar Spanje en de finale van Miss Fashion 2019.

Herfst: Ik hou van de herfst. Vooral op gebied van kledij. Een leuk kleedje combineren met botjes of en stoerdere broek met een leuk pelsje…. Ja, de herst is mijn seizoen wel. Ik vind de herfst ook super gezellig. Lekker warm eten, wanneer het buiten al wat frisser en donkerder wordt, geeft mij warm gevoel.  Een lekkere pompoensoep is ook een van de redenen waarom ik zo van de herfst hou. En natuurlijk ook een verse lasagne! Echte tradities heb ik niet. Ik wil wel al lang eens een halloweentocht doen. Als kind deed ik dat jaarlijks..maar dat is ondertussen al heel lang geleden.

Favorite herfst Item: In mijn kleerkast vind je heel wat zwarte stuks. Ik combineer graag met een specialleke, een eyecatcher. Mijn favo herfstkleur is zonder twijfel bordeau. Ik vind dat die kleur mooi bij me past. Maar ik begin dat oker geel ook enorm leuk te vinden. Ik kocht onlangs een oker pelsje en dat combineer ik met mijn leopard enkellaarsjes. Ik ben grote van van Leopard. Altijd al geweest.
Bij herfst denk ik ook aan mooie manteljassen. Zeker de trend met de ruitjes nu, vind ik super leuk.

Uitkijken naar: Ik kijk enorm uit naar de modeshow van 11 november en onze buitenlandse shoot. Ik voel me goed in het ‘Global Fashion’TEAM dus elke opdracht is voor mij pure ontspanning.
Daarnaast kijk ik stiekem al uit naar de herfstvakantie. Eens een weekje alles doen waar ik zin in heb, het lijkt al weer lang geleden. Haha