Bij GLOBALFASHION kun je eenvoudig en met een gerust hart online afrekenen.

Is online betalen via GLOBALFASHION veilig?

Bij GLOBALFASHION kun je met een gerust hart online afrekenen. We werken met de beveiligde betaalomgeving en verbinding (SSL) van Mollie.

Wij hebben Mollie als partner gekozen omdat zij al vele jaren ervaring hebben met het leveren van beveiligde en gemakkelijke online betaaloplossingen en een leidende provider van multi-channel betaal diensten zijn. Molie garandeert een 100% veilige afhandeling van betalingen, onafhankelijk van de gekozen betaalmethode bij GLOBALFASHION.

Of je nu Bancontact/MisterCash, Visa of MasterCard of een andere betaal methode gebruikt, de transactie gebeurt steeds via een met verschillende firewalls beveiligde site rechtstreeks tussen Mollie en jou, de koper. Noch GLOBALFASHION noch derden krijgen jouw kaartnummer of andere informatie te zien.

Molie verifiëert o.a. de geldigheid van jouw kaart, kaartnummer en toegangsrechten van jouw kredietkaart en geeft GLOBALFASHION bericht wanneer alles in orde is en de betaling zal uitgevoerd worden.

Hoe kan ik betalen?

Bij GLOBALFASHION kun je verschillende betaalmogelijkheden kiezen:

  • Online bankieren (i.e. Bancontact / Mister Cash, iDEAL, KBC/CBC Online, ING Home’Pay, Belfius Direct Net)
  • Online betaalsystemen (i.e. PayPal)
  • Creditcard (i.e. VISA, Master Card)

Zodra jouw betaling is afgerond krijg je gelijk een betalingsbevestigings email toegestuurd. Ook verschijnt er op jouw GLOBALFASHION screen een bevestiging welke je kan uitprinten. Bij betalingen via Online bankieren, Online betaalsystemen of credit card kunnen we direct zien of de betaling succesvol is verlopen en zullen we jouw bestelling gelijk verwerken.

Online bankieren

Bancontact / Mister Cash (België)

Met Bancontact/Mister Cash betaal je veilig en snel online. Kies op GLOBALFASHION voor deze betaalmethode, vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt zal je gevraagd worden het bedrag te controleren en om je aan te melden en te betalen met ‘Digipass’ of QR-code (3D-secure). Momenteel wordt online betalen met uw BC/MC-kaart ondersteund door Fintro, Fortis, ING, Belfius, CBC, KBC, AXA en VDK Spaarbank.

iDEAL(Nederland)

Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen, gewoon met je eigen bankpas op de vertrouwde website van jouw bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registeren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Makkelijk, veilig en snel.

KBC/CBC Online / ING Home’Pay / Belfius Direct Net

Beveiligde betaalsystemen exclusief voor klanten van de betreffende banken. Klik op de betreffende betaalknop van je bank en volg de procedure. Je doet je betaling in de veilige omgeving van je eigen bank en gebruikt je card reader of betaalt via QR-code, Digipass of ander ‘security module’ om veilig, snel en eenvoudig te betalen.

Online betaalsystemen

PayPal

Een andere veilige en snelle manier van betalen is met PayPal. Een PayPal account is een internetrekening waarbij je creditcard of bankrekening aan je e-mailadres is gekoppeld. Het voordeel is dat je maar eenmaal je gegevens hoeft in te vullen en daarna betalingen kunt verrichten d.m.v. jouw e-mailadres en jouw persoonlijke wachtwoord.

Creditcard

Visa & Mastercard

Het online betalen met een creditcard is makkelijk en veilig. Selecteer eerst jouw creditcard (wij accepteren momenteel Visa en Mastercard). Vervolgens voer je jouw creditcardnummer en de vervaldatum (expiry date) in. Wanneer deze gecontroleerd zijn en alles klopt, dan wordt het bedrag van jouw creditcard afgeschreven.