De eerste schoolweken zijn al achter de rug. Voor mij waren de eerste schoolweken de ergste schoolweken die er waren. Ik kon niet wennen dat ik in eens verplichtingen had, of huiswerk moest maken, of erger mega vroeg opstaan en dan met velo naar school gaan door de koude. Maar na een maandje werd alles een gewoonte en vond ik het super leuk om naar school te gaan. Ik leerde en leer nog steeds graag nieuwe dingen bij. Ik was ook niet bepaald die leerling die zich graag in de spotlight zetten of toch niet in een negatieve zin. Ik geef wel toe dat ik soms op viel. Omdat ik soms rare combinaties maakte in mijn outfits. Voor mij waren de schooljaren de beste jaren. Dus aan al mijn jonge lezers. Blijf genieten van elke schoolmoment, studeer hard. Want in deze tijd hebben we allemaal een diploma nodig. Hoe zow ons jongste model haar eerste schoolweken ervaren hebben?

Eerste schooldag: Mijn eerste schooldag was heel spannend, onze klas was helemaal veranderd dus er waren niet meer zo veel leerlingen van vorig jaar in mijn klas. Als outfit koos ik eerder iets comfortabels maar toch stijlvol.

Welke richting volgje? Ik studeer Woord Kunst Drama, een vrij speciale richting wel. Ik zit dan ook op een kunstschool. Woord kunst drama is een beetje van alles, toneel, dictie, dans, zang,… Het is echt een richting voor mij! Ik wil later advocaat worden en daarom denk ik dat podium ervaring wel belangrijk gaat zijn en ook het spreken voor een publiek aangezien je dat als advocaat ook moet doen.

Pesten en plagen: Ik werd veel gepest op mijn lagere school en mijn vorige middelbare school. Daardoor ging mijn zelfvertrouwen helemaal naar beneden. Mijn eerste 3 jaar in het middelbaar zat ik op een ASO school en deed ik humane wetenschappen, ik viel daar uit de boot omdat ik “anders” was. Na die drie jaar kon ik het niet meer aan en vond ik Pikoh, de kunstschool waar ik nu op zit. In deze school kreeg ik direct een veilig gevoel, iedereen is hier anders en dat is oke!

Uitkijken naar: Ik kijk heel erg hard uit naar naar verschillende evenementen die op het programma staan bij Miss Fashion. Ik kijk ook uit naar mijn proclamatie van mijn middelbaar aangezien ik nu in het laatste jaar zit!