Laura Cleirens (22 jaar)

Liefde voor paarden, passie voor mode en zelfstandige. Dit is korte samenvatting wie Laura is. Een interressante jonge dame die een evenwicht heeft gevonden tussen haar passie, hobby’s en van haar hobby een job heeft gemaakt. Zo zie je als je in jezelf geloofd en blijft vechten voor wat je wilt dat je droom kan waar maken en nooit hoeft te werken tegen je zin.

Paarden: Als kind hield ik al van alle dieren, maar de liefde voor paarden begon toen ik 7 jaar was. Een vriendinnetje op school vertelde me dat ze paard reed, en al gauw las ik alle paardenboeken die ik kon vinden, en wou ik op elk paard zitten dat ik tegenkwam. Op 9-jarige leeftijd kreeg ik na lang zeuren mijn eerste pony: Beauty. Ondertussen heb ik 3 paarden, en oja, ook dwergschaapjes, hangbuikzwijntjes, 20 kippen, een hond, papegaai, visjes, schildpadden,… En er mogen nog veel beestjes bijkomen! Hoe meer zielen hoe meer vreugd ! 🙂

Mode: Vroeger was ik een echte ‘jeans & T-shirt girl’, maar ik vindt het steeds leuker om te combineren. De ene dag ga ik voor chique, de andere dag voor een camouflage jasje met boots. Ik heb niet echt één stijl, ik mix en match liever naar hoe ik me die dag voel. Kledij is een vorm van zelfexpressie, ik draag enkel kledij waar ik mezelf goed in voel. De ene dag is dat met een hakje, de andere dag met een sneaker gecombineerd. ?

Evenwicht: Van mijn hobby “alles dat met paarden te maken heeft”, heb ik mijn job gemaakt. Na mijn middelbare school ben ik allerlei opleidingen in de paardenwereld gaan volgen, waardoor ik nu zelfstandig ondernemer ben, en mijn eigen bedrijf run: The Natural Way. (www.lauracleirens.be) Als sportmassage therapeut voor paarden behandel ik allerlei paarden. Ik heb al verschillende kampioen hengsten ‘onder handen genomen’, en ieder verhaal en paard is uniek.

Mijn vrienden begrijpen dat ik erg afwisselende uren heb, en het gebeurd soms dat ik last minute een afspraak afzeg om te gaan werken. Hieraan werk ik gelukkig wel, ik vindt het ook niet fijn om te cancellen. Als ik tijd heb ga ik graag iets drinken of maak ik op zaterdagavond de dansvloer onveilig. Ik hou erg van dansen, en van zodra ik muziek hoor ben ik de hele avond aan het dansen!

Toekomst plannen: Mijn droom is om mijn ondernemerschap in de paarden- en dierenwereld uit te breiden, in combinatie met coaching. Ik wil andere mensen inspireren en begeleiden in het bereiken van hun dromen en doelen, en zich goed doen voelen in hun eigen vel. Dit jaar breidde ik mijn kennis uit in de psychologie, en koos ik via het avondonderwijs voor 4 opleidingen: life coach, relatie coach, kinderpsychologie en praktische psychologie. Dit was amper te combineren met mijn zelfstandige activiteit maar toch is het me gelukt. Iets wat je echt wil, daar ga je gewoon voor!

Daarnaast ben ik ook een enorme duizendpoot! Ik hou enorm van de shoots met Global Fashion, en deze zomer figureerde ik in allerlei televisieprogramma’s. In het najaar verschijn ik zelfs in een Global Fashion outfit in de reeks ‘Hoe zal ik het zeggen’ op vtm! Ik kreeg enorm veel complimentjes die avond.

Ik zal me alleen maar blijven verdiepen in de dingen die mijn interesse wekken, en genieten van een creatieve uitlaatklep!