Anke lauwers ( 21 jaar)

Haalde een mooi top 5 vorig jaar met miss fashion 2018. Een heel jaar mocht ze mee genieten van allerlei voordelen als top 5. Ze kreeg verschillende kansen om mee te doen met verschillende shoots, catwalks, events,…enz. Wat ik me afvraag is. Hoe heeft ze heel die Crazy rollercoster ride ervaren.  Laten we Anke eens onder de loep steken.

Miss 2018: Ik had nooit gedacht dat ik zo ver zou geraken bij Miss Fashion. Ik ben iemand met enorm veel doorzettingsvermogen en ga tot het uiterste. En om dan naar huis te mogen gaan met de titel 1st Runner Up Miss Fashion 2018, Miss Eurasia Belgium 2018, Social Media Award en Award voor Best Promo maakte mij het gelukkigste meisje op dat moment! Ik wist dat ik een enorm leuk jaar ging hebben met de andere 4 meisjes van de top 5 en dat we veel samen gingen meemaken. We hebben leuke fotoshoots achter de rug, maar ook verschillende modeshows mogen lopen.  We werden niet alleen in de watten gelegd door Miss Fashion zelf, maar ook door hun partners zoals onder andere Global Fashion, B&B Roeselare, Wendy Van Vlem,… Ook hebben we hele leuke activiteiten mogen doen met de nieuwe finalistes Miss Fashion 2019. En stonden wij steeds voor hun klaar om hun op hun gemak te stellen voor de grote finale!

Leukste fotoshoot: Dat was toch wel toen Robbert Poel mij contacteerde voor een shoot. Ik heb de afgelopen maand twee keer mogen shooten met hem en dit vond ik super! Vooral omdat ik helemaal uit mijn comfortzone moest komen en dit voor mij dus een uitdaging was. En ik ga graag een uitdaging aan!  Ik heb dus hele leuke resultaten qua foto’s.

Going out: Ik ga het liefst uit in discotheek The Villa te Antwerpen. Ik ga daar het liefste uit omdat daar zo’n leuke sfeer hangt en ik mij daar enorm amuseer. Ik ben een sociaal iemand en leer er steeds wel mensen kennen.

Toekomst plannen: Ik ben nu bezig met een diploma te behalen voor zorgkundige om nadien voor kraamverzorgster te gaan. Ik ben een behulpzaam persoon en vind dit dus een geschikte richting voor mij. Ze komen in deze sector ook redelijk veel mensen te kort en  ik heb nog steeds een hart voor kinderen. Maar ik wil mij ook nog bezig houden met modellenwerk in mijn vrije tijd, want voor de lens staan is mijn tweede thuis!

Intervieuw door: khevin met Anke