Tien jaar geleden was ik begonnen met mijn eigen BLOG/VLOG site.

Ik blogde of vlogde over alles wat ik graag deed. Zo had ik blogs over leuke plaatsen in België, laatste nieuwe hits,  video clips die net uit kwamen, leuke films die je zeker moest gaan zien, leuke vakantieoorden, leuke gerechten,…..enz. Het leukste om te bloggen vond ik fashion “my first and last love”. Door te bloggen kreeg ik meer bereik en enkele jaren later is mijn baby geboren “GLOBALFASHION”.

Door de drukte had ik geen energie meer om te bloggen of vloggen maar ergens diep in mij wilde toch terug de draait op pikken waar ik ben gestopt. Ik wil je langs deze weg mijn ervaringen delen die ik mee maak over bepaalde topic in het leven. Ondertussen zullen het geen tiener verhalen meer zijn maar meer grow-up stories.

Ik wil langs deze kanaal ook de jonge blogger/vloggers de kans geven om hun verhaal te vertellen aan jullie. Samen vormen we leuk team. Hopelijk vind jij het ook leuk om ons wilde verhalen te volgen.

XOXO

khevin